مواد لازم برای تهیه سوفله پرتقال :

 


پرتقال متوسط :چهار عدد
آب پرتقال :یک دوم پیمانه
آرد ذرت :دو قاشق غذاخوری
عسل :یک قاشق غذاخوری
شکر :یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ :دو عدد
سفیده تخم مرغ :سه عدد
رنده پوست پرتقال :یک قاشق غذاخوری

 

آموزش درست کردن سوفله پرتقال :


دسر سوفله پرتقال یکی از دسرهای خوشمزه ای است که به راحتی میتوانید در منزل درست کرده و میل کنید.

ابتدا پرتقال ها را شسته و خشک نمایید،

حالا از قسمت بالای پرتقال آن را برش زده و داخلش را خالی نمایید .

فر را با حرارت 190 درجه سانتی گراد روشن کرده و اجازه دهید تا آماده شدن مواد دسر گرم شود.

حالا پرتقال ها را داخل سینی فر بچینید و کنار بگذارید.

سراغ درست کردن مواد داخل پرتقال ها بروید ، برای این کار اول از همه یک قابلمه بردارید و شکر ، آرد ذرت و پوست رنده شده پرتقال را داخل آن بریزید و با هم مخلوط کنید ، حالا آب پرتقال را به آرامی افزوده و همه مواد را هم بزنید.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، زمانی که مواد گرم شد عسل را افزوده و اجازه بدهید مواد کمی غلیظ شود سپس شعله را خاموش نمایید.

حالا 2 عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و زرده های آن را جدا کرده و در ظرفی دیگری منتقل کنید ، سفیده ها را کنار بگذارید.

زرده ها را به کمک یک چنگال هم بزنید و دو قاشق از مواد قابلمه را اضافه کرده و به سرعت هم بزنید تا سفت نشود ،

حالا همه مواد قابلمه را به زرده ها افزوده و با هم مخلوط کنید.

تا زمانی که مخلوط زرده ها سرد شود سراغ سفیده تخم مرغ بروید.

سه عدد سفیده تخم مرغ را به کمک هم زن برقی خوب هم بزنید تا پف کند ، حالا سفیده هم زده را به تدریج به مواد از قبل افزوده و به آرامی هم بزنید تا پف آن از بین نرود.

حالا مواد آماده شده را داخل پرتقال های خالی بریزید و تا 3  چهارم آن را پر کنید سپس پرتقال ها را به مدت 20 دقیقه داخل فر بگذارید تا بپزد.

زمانی که سوفله ها پف کرد و طلایی شد آن را از فر خارج کرده و مقداری پودر قتد روی آن بپاشید.

سوفله را تزیین کرده و به صورت گرم میل نمایید .


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها